Barion Pixel

Rólunk

A Pharma Commerce Kft egy speciális technológiával rendelkező vállalkozás, amely képes a mézet szobahőmérsékleten szilárd állapotra hozni és megfelelő csomagolásban, ebben az állapotban tartani.

A technológia a világon egyedülálló abban a tekintetben, hogy a lehető legkisebb beavatkozással éri el ezt a halmazállapot változást, így a feldolgozott, szilárd méz szinte teljes egészében azonos tulajdonságokat mutat az eredeti alapanyaggal. A kezdeti erőfeszítések és nehézségek legyőzésében nagy szerepe van annak az együttműködésnek, amelyet a cégünk a svájci Felox Swiss GmbH-val alakított ki. A közös munka eredményeként lényegi modernizáción esett át a technológia, mind a
termék gyártása, mind a csomagolása tekintetében, illetve a svájci minőségtudatosság jegyében cégünk már sikeresen auditáltatta a minőségirányítási rendszerét, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány előírásainak.

A minőség iránti elhivatottságunk jegyében folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, folyamatainkat és termékeinket, amelyhez magyar és svájci szakemberek is folyamatosan hozzájárulnak.

Célkitűzéseink

Olyan természetes alapú termékek létrehozása, amelyek a lehető legteljesebb mértékben tartalmazzák alapanyagaik összetevőit és egy olyan új fogyasztási formát teremtenek, amely a mézet és a fűszer-és gyógynövényeket a mindennapi, egészséges életmód részévé teszik.

Célkitűzéseink

Megismertetni és elérhetővé tenni a mézben és a fűszer- és gyógynövényekben rejlő értékeket mindenki számára, egy jobb minőségű élet elérése érdekében.

Értékeink